Xavi saapui Barcelonan päävalmentajaksi marraskuussa. Jälki on ollut vähintäänkin vakuuttavaa niin tuloksellisesti kuin etenkin pelillisestikin.

Mundo Deportivo haastatteli Ronaldinhoa, joka kertoi mielipiteensä Xavista. Ronaldinho kertoi palanneensa katsomaan joukkueen otteluita, kun Xavi siirtyi päävalmentajaksi.

– Nyt olen palannut katsomaan Barcelonan otteluita, kun Xavi siirtyi joukkueen päävalmentajaksi ja kannattajat ovat innostuneita. Minä ja muut kannattajat olemme innoissamme Xavista. Nyt minäkin katson ilomielin Barcelonan otteluita. Xavilla oli jo pelaajaurallaan valmentajan tapainen tarkka käsitys pelistä. Hän johti peliämme ja mielestäni hän on tehnyt todella hyvää työtä, sillä Xavin johdosta me kannattajat haluamme taas katsoa Barcelonan otteluita.

Leo Messi siirtyi elokuussa vapaana agenttina PSG:hen, kun Barcelona ei kyennyt talousvaikeuksiensa vuoksi tekemään hänen kanssaan jatkosopimusta. Se yllätti Ronaldinhon.

– Se oli suuri yllätys. Ei ainoastaan minulle, vaan kaikille muillekin. En koskaan kuvitellut näkeväni hänen pelaavan toisen seuran paidassa, mutta nämä ovat asioita, jotka tapahtuvat ja minulle on tärkeintä, että hän on onnellinen. Oli se sitten missä tahansa. Se on minulle tärkeintä.