Barcelona kohtasi myöhään sunnuntai-iltana pelatussa La Ligan kamppailussa Levanten. Kamppailu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen lopulta katalonialaisten voittoon lukemin 3-2.

Avausjaksolla ei maaleja nähty, mutta toisella puoliajalla alkoi sitten tapahtua senkin edestä. Levante siirtyi 52. peliminuutilla johtoon, kun José Luis Morales onnistui rangaistuspotkusta. Vain neljä minuuttia myöhemmin kotijoukkue sai jälleen rangaistuspotkun. Tällä kertaa Marc-André ter Stegen kuitenkin torjui Roger Martin yrityksen.

Rangaistuspotkujen jälkeen Barcelona heräsi ja iski kaksi osumaa lyhyen ajan sisään. Maalinteossa onnistuivat Pierre-Emerick Aubameyang sekä vaihdosta kentälle tullut Pedri.

Eikä kahta ilman kolmatta. Nimittäin 83. peliminuutilla Levante sai jo illan kolmannen rangaistuspotkun. Tällä kertaa pallon taakse asteli Gonzalo Merelo, eikä hän erehtynyt.

Pitkään näytti siltä, että pisteet jaettaisiin, mutta Blaugrana onnistui lopulta nappaamaan kolme pistettä. Vaihdosta kentälle tullut Luuk de Jong puski kamppailun voittomaalin lisäajalla ja näin ollen Barcelona nappasi todella tärkeän voiton.

Voiton myötä Barcelona nousi sarjataulukossa toiselle sijalle ohi Sevillan. Levantelle tappio oli todella raskas, sillä se on toiseksi viimeisellä sijalla. Matkaa putoamisviivan yläpuolelle on seitsemän pistettä.