Paris Saint-Germain on kiinnostunut Sevillan urheilutoimenjohtajasta Monchista, kertoo Mundo Deportivo.

PSG:n odotetaan antavan potkut omalle urheilutoimenjohtajalleen Leonardolle.

Pariisilaisjätti voi voittaa tällä kaudella vain Ligue 1:n, joka on ollut sille enemmän tai vähemmän itsestäänselvyys viime vuosina. PSG on erityisen pettynyt siihen, että se putosi Mestarien liigasta jo neljännesvälierävaiheessa hävittyään Real Madridille yhteismaalein 2-3.

PSG lähti kauteen valtavin odotuksin, sillä se hankki viime kesänä Lionel Messin lisäksi myös Sergio Ramosin, Gianluigi Donnarumman ja Georginio Wijnaldumin.

PSG:llä on käsissään turhankin laajaksi paisunut pelaajaryhmä, jolle se maksaa valtavia palkkoja. Monchi, 53, tunnetaan kyvystään kasata kilpailukykyinen joukkue rajallisella budjetilla, mutta Mundo Deportivo pitää epätodennäköisenä, että hän haluaisi enää siirtyä ulkomaille.

Monchi aloitti Sevillan urheilutoimenjohtajana ensimmäisen kerran jo vuonna 2000 ja hoiti tehtävää lähes 17 vuoden ajan, kunnes siirtyi vastaavaan rooliin AS Romassa. Hänen aikansa Italiassa kesti kuitenkin vain kaksi kautta, joiden jälkeen hän palasi Sevillaan.

MD:n mukaan Monchi viihtyy loistavasti Andalusiassa ja Sevillassa, jossa hänellä on käytännössä täysvastuu joukkueen rakentamisesta. PSG ei luultavasti voisi luvata hänelle samaa.