Barcelona aloitti taistelun Eurooppa-liigan välieräpaikasta vieraskentällä Frankfurtissa. Pitkä tappioton putki sai jatkoa, mutta ottelupari jäi vielä auki 1-1-tasapelin myötä.

Kotijoukkue Eintracht oli ensimmäisellä puoliajalla niskan päällä. Sille tilastoitiin ensimmäisellä puoliajalla kahdeksan maalintekoyritystä kahta Barcelonan yritystä vastaan. Eintracht painoi päälle heti pelin alussa, mutta viimeistely ontui. Ontuen poistui kentältä avausjakson puolivälissä myös Barcelonan toppari Gerard Piqué, joka näytti loukanneen nivustaan liukkaalla kentällä. Piquén paikan kentällä otti Clement Lenglet.

40. minuutilla Eintrachtin uuttera yritteliäisyys näytti tuovan tulosta, kun tuomari määräsi pallon pilkulle. Rankkarituomio kuitenkin kumottiin VAR-tarkistuksen jälkeen, sillä Sergio Busquets osui ensin palloon. Niinpä tauolle mentiin 0-0-tilanteessa.

Myös toinen jakso alkoi Eintrachtin hallinnassa, ja nyt se sai siitä myös palkintonsa. Pelattiin 48. minuuttia, kun Ansgar Knauff laukoi kulmapotkun jälkitilanteesta rangaistusalueen takaa pallon Barcelonan maalin yläkulmaan, ja kotiyleisö juhli. Komea maali.

Saksalaisjoukkue pääsi useita kertoja teräviin vastahyökkäyksiin, mutta kehnot viimeiset ratkaisut pitivät Barcelona iskuetäisyydellä. 66. minuutilla isku tulikin, kun Ferran Torres tasoitti numeroiksi 1-1.

Eintrachtin varsin mallikelpoinen ilta mutkistui selvästi 78. minuutilla, kun brassitoppari Tuta sai toisen varoituksen, ja joutui poistumaan pukusuojaan. Frankfurt oli ollut joukkueista selvästi lähempänä voittoa, mutta nyt se joutui taistelemaan pelin loppuun alivoimalla. Enempää maaleja ei kuitenkaan nähty. Maalintekoyritykset koko ottelussa kirjattiin kotijoukkueen hyväksi 18-7, ja laukaukset kohti maalia 5-4.