Gareth Balen kausi on mennyt pahemman kerran penkin alle.

Hän ei kuulu Carlo Ancelottin suunnitelmiin. Bale on kärsinyt muun muassa loukkaantumisista ja terveenä ollessaan walesilaishyökkääjä seuraa ottelut penkiltä tai katsomosta käsin. Bale on pelannut tällä kaudella noin 270 minuuttia Real Madridissa.

Bale jättää Real Madridin kuluvan kauden jälkeen, kun hänen sopimuksensa loppuu.

Deportes Cuatro haastatteli Balen agenttina toimivaa Jonathan Barnettia. Barnettin mukaan Ancelotti on päättänyt olla peluuttamatta Balea.

– Hän jää aina penkille, joten pitäisi kysyä valmentajalta, miksei hän pääse pelaamaan. En kritisoi Ancelottia. Hän on yksinkertaisesti tehnyt päätöksen olla peluuttamatta Balea. Se on hänen päätös. Ei Balen.

Muutama viikko sitten Bale julkaisi sosiaalisessa mediassa Marcalle osoitetun kirjeen, jossa hän kritisoi rajusti madridilaismediaa asiattomista julkaisuista.

– Media on osoittanut olevansa hyvin epäkiitollinen Balen kanssa. Ehkä, koska heillä ei ole mitään parempaa tekemistä. Bale ei ole koskaan puhunut medioiden kanssa, eikä media siten tunne häntä. Muutama viikko sitten halusin mennä oikeuteen, mutta Bale pysäytti minut ja kielsi sen.

Barnettin mielestä kannattajat eivät ole tukeneet Balea.

– Kaikki olisi sujunut eri tavalla, jos kannattajat olisivat tukeneet häntä. Muutaman vuoden päästä he katsovat ajassa taakse päin ja muistavat, miten hyvä pelaaja Bale oli Real Madridissa. He tulevat katumaan käytöstään. Toivon, että Bale saa kannattajilta ansaitsemansa jäähyväiset.