Atlético hävisi tiistai-iltana Mestarien liigan puolivälierien avausosan Manchester Citylle vieraskentällä 0-1. Kevin De Bruyne vastasi ottelun ainoasta maalista.

Huomattavana altavastaajana Manchester Cityn kimppuun lähtenyt Atlético kykeni selviytymään avausjakson ilman sen suurempia ongelmia.

Diego Simeonen miehistö puolusti tiiviisti ja piti Manchester Cityn poissa maalipaikoilta. City ei laukonut kertaakaan maalia kohti ensimmäisellä puoliskolla, vaikka hallitsi valtaosan avausjaksosta palloa Atléticon kenttäpuoliskolla.

Toisella jaksolla Manchester City kykeni murtamaan kerran Atléticon puolustusmuurin. Pallo pelattiin De Bruynelle boksin sisällä ja hän laukoi sen varmasti ohi Jan Oblakin. 1-0. Muutamaa minuuttia myöhemmin Manchester Cityllä oli mahdollisuus mennä jo kahden maalin etumatkalle, mutta Stefan Savic torjui jalallaan Riyad Mahrezin yrityksen.

Lisäajalla tunteet kuumenivat. Ángel Correa potkaisi maassa maannutta Jack Grealishia pallolla ja aiheutti melkoisen torikokouksen. Tuomari palkitsi Correan varoituksella.

Otteluparin toinen osa pelataan ensi viikon keskiviikkona Metropolitanolla. Atlético saa Yannick Carrascon, Josema Giménezin ja Héctor Herreran pelikuntoon toiseen osaan mennessä.