Barcelona on pääsemässä eroon seuran kaikkien aikojen toiseksi kalleimmasta pelaajahankinnasta, Philippe Coutinhosta, kertoo Diario Sport.

Barcelona hankki Coutinhon tammikuussa 2018 ja maksoi hänestä peräti 135 miljoonan euron siirtokorvauksen Liverpoolille. Brasilialaistaituri ei kuitenkaan ole missään vaiheessa noussut odotetulle tasolle ja tammikuussa hänet lainattiin Valioliiga-seura Aston Villaan palkkakulujen karsimiseksi.

Coutinho on väläyttänyt parasta osaamistaan Valioliiga-paluunsa jälkeen. Hän on tehnyt 11 ottelussa yhteensä neljä maalia ja antanut kolme maalisyöttöä.

Coutinhon lainasopimukseen sisältyy osto-optio, joka on tiettävästi noin 40 miljoonaa euroa. Diario Sportin mukaan brasilialaispelaaja on tehnyt sen verran suuren vaikutuksen Aston Villaan, että seura on jo päättänyt aktivoida osto-option kesällä.