Atlético matkustaa maanantaina Manchesteriin. Se kohtaa tiistai-iltana Manchester Cityn Mestarien liigan puolivälierien avausosassa.

Atlético tiedotti maanantaina, ettei Josema Giménez matkusta joukkueen kanssa Manchesteriin. Hän jää sivuun ottelusta lihasvamman vuoksi. Giménez joutui jättämään lauantaisen Alavés-ottelun kesken lihaskipujen vuoksi.

Atléticon avainpuolustaja on kärsinyt tälläkin kaudella merkittävistä loukkaantumisongelmista ja on ollut sivussa yhteensä seitsemästä ottelusta erilaisten lihasvammojen vuoksi.

Atléticolle Giménezin poisjäänti on surkea uutinen. Diego Simeone joutunee siten peluuttamaan joko Felipeä tai Mario Hermosoa puolustuksessa. Simeone on peluuttanut kaksikkoa viime aikoina pitkälti vain pakon edessä, joten Sime Vrsaljko saattaa nousta avauskokoonpanoon kolmen linjan laitatoppariksi.

Atlético de Madrid

@Atleti
Nuestro jugador @JoseMaGimenez13 no viaja a Manchester debido a las molestias con las que concluyó el partido ante el Alavés.

🔗 ow.ly/3VOS50IzpuR