Sergio Agüero joutui lopettamaan pelaajauransa joulukuussa. Hän kärsi sydämen rytmihäiriöstä loka-marraskuun vaihteessa pelatun Alavés-ottelun yhteydessä.

Agüero kävi sen jälkeen tarkoissa tutkimuksissa, joissa selvisi, että hänellä on sydämen rytmihäiriö ja se estää häntä jatkamasta pelaajauraansa.

Agüero on parhaillaan Qatarissa, missä perjantaina arvotaan MM-lopputurnauksen alkulohkot. Agüero kertoi TyC Sportsille olevansa halukas palaamaan pelikentille.

– Eilen sain idean, että voisin jatkaa pelaamista. Lääkärit sanoivat minulle, että minun pitäisi olla 5-6 kuukauden ajan tekemättä mitään, mutta haluan palata jo harjoittelemaan. Inter Miami soitti minulle, mutta kieltäydyin heidän tarjouksestaan. Katsotaan, mikä tilanne on muutaman vuoden päästä.

Argentiinan A-maajoukkueen päävalmentaja Lionel Scaloni kertoi jo alkuvuodesta, että Agüero on joukkueen mukana Qatarin MM-lopputurnauksessa marras-joulukuussa. Agüero on osana Scalonin valmennusryhmää. Agüero uskoo Argentiinan taistelevan maailmanmestaruudesta.

– On katsottava, millainen kaavio tulee ja mitkä maat Argentiina kohtaa. Se on tärkeä tietää, mutta Argentiina on aina kandidaatti taistelemaan maailmanmestaruudesta.