Massimiliano Allegri hylkäsi viime toukokuussa Real Madridin tarjouksen.

Real Madrid halusi hänet uudeksi päävalmentajakseen, mutta lopulta Allegri päätti palata Juventukseen. Real Madrid palkkasi sen jälkeen Carlo Ancelottin luotsikseen.

Allegri paljasti jo allekirjoittaneensa sopimuksen Real Madridin kanssa, mutta mieli muuttui seuraavana aamuna.

– Olin jo allekirjoittanut sopimuksen Real Madridin kanssa, mutta aamulla soitin Florentino Pérezille ja sanoin hänelle, etten siirtyisi Real Madridin peräsimeen, koska päätin palata Juventukseen. Hän kiitti minua sanoistani. Siitä lähtien, kun Juventus soitti minulle toukokuussa, ei minulla ollut epäilyksiä päätökseni suhteen, Allegri totesi GQ Hypen haastattelussa.

– Ammatillisessa mielessä se olisi ollut kirsikka kakun päälle. Olisin valmentanut AC Milanin ja Juventuksen lisäksi Real Madridia, mutta elämässä ei aina voi saada kaikkea. Olen hyvin onnellinen ja ylpeä siitä, että sain valmentaa AC Milania neljän vuoden ja nyt valmennan kuudetta vuotta Juventuksessa.

Allegri on urallaan kahdesti sanonut ei Real Madridille.

– Kieltäydyin kahdesti Real Madridin tarjouksesta. Ensimmäisen kerran kieltäydyin, kun allekirjoitin jatkosopimuksen Juventuksen kanssa. Sanoin Florentinolle antaneeni sanani Andrea Agnellille.