Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta vahvistaa, että katalonialaisseura on jo päässyt sopuun kahdesta siirrosta kesän siirtoikkunan alla.

Laporta ei suostu paljastamaan pelaajien nimiä, mutta mediatietojen mukaan Chelsean toppari Andreas Christensen, 25, ja Milanin keskikenttäpelaaja Franck Kessié, 25, ovat liittymässä Barcelonan miehistöön vapailla papereilla sopimusten päätyttyä.

– Olemme jo klousanneet kaksi pelaajahankintaa. En voi kertoa nimiä. Sanotaanko näin, että yksi saattaa olla toppari ja toinen keskikenttäpelaaja, Laporta kommentoi RAC1:n haastattelussa.

Sen sijaan hyökkääjä Lionel Messin, 34, paluu PSG:stä Barcelonaan ei ole ainakaan tällä hetkellä pöydällä. Argentiinalainen siirtyi Pariisiin ilmaiseksi viime vuoden elokuussa.

– En ole saanut ainuttakaan siihen suuntaan viittaavaa viestiä Leolta tai tämän edustajilta. Tällä hetkellä emme harkitse sitä. Olemme rakentamassa nuorta joukkuetta, jossa palaset alkavat loksahdella paikoilleen. Leo on Leo. Hän on maailman paras, mutta emme ole suunnittelemassa hänen paluutaan.

Lähde: ESPN