Espanjan A-maajoukkueella on ollut melkoinen ongelma hyökkääjiensä kanssa jo pitkään. Maajoukkueessa ei ole todellista tasonsa todistanutta ja maalintekoon kykenevää ykköskärkeä.

Álvaro Morata on ollut Luis Enriquen ykkösvalinta avauskokoonpanon kärjeksi, mutta Espanjan kansa on usein asettunut Morataa vastaan. Se nähtiin muun muassa viime kesän EM-kisoissa.

Enrique kutsui Raúl de Tomásin mukaan maaliskuun maaotteluihin, mutta Espanyolin maalitykki joutui jättämään maajoukkueen vain muutaman päivän jälkeen loukkaantumisen vuoksi.

La Ligassa Osasunaa edustava Chimy Ávila haluaisi edustaa Espanjaa maajoukkuetasolla. Argentiinalaishyökkääjällä on Espanjan passi, eikä hän ole koskaan pelannut Argentiinan maajoukkueessa. Chimy on tehnyt tällä kaudella viisi maalia La Ligassa.

– Vereni on argentiinalaista, mutta monesti mietin, mitä teen väärin tai mikä mättää, kun minulle ei anneta mahdollisuutta edustaa Argentiinaa. Minulla on tarvittavat dokumentit Espanjan A-maajoukkueessa pelaamiselle. Jos kummatkin kutsuvat minut samaan aikaan, olisi minun vaikea valita. Jos Espanja kutsuu minut maajoukkueeseen, vastaisin siihen myöntävästi. En epäile sitä ollenkaan, Chimy totesi TNT Sportsille.