Adama Traoré siirtyi tammikuussa Wolverhamptonista lainalle Barcelonaan.

Nopea laitahyökkääjä on esiintynyt edukseen Barcelonassa, vaikka vastuu on jäänytkin viime aikoina varsin pieneksi. Adama on pelannut kymmenessä ottelussa, joissa hän on antanut yhteensä neljä maalisyöttöä. Adama on saanut peliaikaa Eurooppa-liigassa, mutta viimeisessä kolmessa sarjaottelussa hän on pelannut yhteensä vain 25 minuuttia.

Adaman lainasopimuksessa on mukana 30 miljoonan euron osto-optio, jonka Barcelona voi halutessaan käyttää kuluvan kauden jälkeen. Sportin saamien tietojen mukaan Barcelona ei aio käyttää osto-optiotaan, mutta ei ole siitä huolimatta menettänyt toivoaan siitä, että Adama jatkaisi uraansa seurassa.

Barcelona toivoo Wolvesin suostuvan suoraan vaihtokauppaan, jossa Adama ja Francisco Trincão vaihtavat osoitteita. Barcelona lainasi Trincãon kuluvaksi kaudeksi Wolvesiin, mutta portugalilaislaitahyökkääjä on jäänyt viime aikoina varsin pienelle vastuulle Englannissa. Toinen vaihtoehto olisi se, että Adama allekirjoittaisi jatkosopimuksen Wolvesin kanssa ja jäisi Barcelonaan lainalle ensi kaudeksi.

Wolves on myös kiinnostunut Barcelonan Riqui Puigista, mutta ei ole toistaiseksi neuvotellut siitä Barcelonan kanssa.