Real Madrid koki sunnuntai-iltana melkoisen nöyryytyksen Bernabéulla, kun se hävisi Clásicon Barcelonalla 0-4.

Barcelona olisi voinut voittaa Clásicon jopa vielä suuremmalla erolla, mutta Real Madridin maalivahti Thibaut Courtois oli tuttuun tapaan joukkueensa paras pelaaja.

Real Madridin kapteenina Clásicossa toiminut 32-vuotias Nacho totesi ottelun jälkeen, että joukkue lähti Clásicoon mahdollisesti hieman takki auki sarjatilanteen vuoksi.

Real Madrid johtaa La Ligaa yhdeksän pisteen erolla Sevillaan. Barcelona ja Atlético ovat 12 pisteen päässä, joten pelillisesti Clásicossa ei ollut samanlaista panosta kuin aiemmin.

– Tämä oli meiltä todella huono ottelu ja samalla Barcelona pelasi äärimmäisen hyvin. Tulos kertoo kaiken. Tämä oli yksi kauden surkeimmista otteluistamme. Ehkä lähdimme otteluun rennolla fiiliksellä sarjatilanteen vuoksi. Nyt ei ollut suinkaan paikka lähteä sillä asenteella tällaiseen otteluun. Päinvastoin, Nacho totesi lehdistölle.

– Hävisimme tärkeän ottelun, mutta olemme edelleen kärjessä ja meidän on nyt pidettävä tämä piste-ero muihin. Kaikki riippuu meistä.

Real Madrid oli voittanut jopa viisi edellistä Clásicoa. Sunnuntaina Barcelona oli pelillisesti suorastaan ylivoimainen ja se näkyi myös tulostaululla.