Andreas Christensenin on määrä siirtyä kesällä vapaana agenttina Barcelonaan.

Chelsean toppari on tiettävästi läpäissyt lääkärintarkastuksen ja allekirjoittanut sopimuksensa Barcelonan kanssa. Tanskalaistoppari on pelannut vuosien saatossa yli 150 ottelua Chelsean edustusjoukkueessa. Christensenille tarjottiin jatkosopimusta, mutta hän päätti jatkaa uraansa Kataloniassa.

RAC1 haastatteli Michael Laudrupia. Laudrup pelasi urallaan muun muassa Barcelonassa ja Real Madridissa. Laudrup otti kantaa maanmiehensä Christensenin tulevaan Barcelona-siirtoon. Laudrup muistutti, miten erilaista jalkapalloa Chelsea ja Barcelona pelaavat. Christensenin on siten sopeuduttava erilaiseen ympäristöön.

– Hän on teknisesti todella laadukas pelaaja, joka osaa pelata hyvin ja on tällä hetkellä maailman vauhdikkaimmassa sarjassa. Hän pelaa joukkueessa, jossa on paljon puolustavia pelaajia. Chelsealla on kentällä joskus jopa seitsemän puolustavaa pelaajaa. Barcelonassa peli tulee olemaan erilaista. Barcelona puolustaa korkeammalta ja hänen on totuttava siihen. Uskon hänen sopeutuvan. Etenkin, jos hänen vierellä on Gerard Piquén kaltainen pelaaja auttamassa.

Barcelonan on määrä julkaista Christensenin sopimus kuluvan kauden jälkeen.