Barcelona on Manchester Evening Newsin tietojen mukaan ilmaissut kiinnostuksensa englantilaisseura Manchester Unitedin hyökkääjää Marcus Rashfordia kohtaan.

Rashfordia, 24, lähellä olevan lähteen mukaan ”puhelin ei ole lakannut soimasta” sen jälkeen, kun brittimediassa kerrottiin pelaajan harkitsevan tulevaisuuttaan ja jopa siirtopyynnön jättämistä kasvattajaseuralleen.

Rashfordin potentiaali on kaikkien tiedossa, mutta mies on jo pitkään vaeltanut varjojen mailla. Peliminuutit ovat vähentyneet, eikä hyökkääjä mahtunut mukaan Englannin vasta nimettyyn maajoukkueryhmään.

Barcelona ei kuitenkaan hukannut aikaa ilmoittaessaan Rashfordin edustajille, että seura on kiinnostunut tämän palveluksista. Myös Liverpoolin kerrotaan olevan kiinnostunut, mutta juuri kukaan ei usko Rashfordin päätyvän Unitedin arkkivihollisen riveihin.

Barcelonan hyökkääjätilanne on melkoinen kysymysmerkki tällä hetkellä. Ousmane Dembélé lienee lähtökuopissa, ja Luuk de Jong sekä Adama Traoré ovat seurassa lainalla. Pierre-Emerick Aubameyang puolestaan täyttää kesällä jo 33 vuotta.

Lehden mukaan Rashford tuskin haluaa sisimmässään jättää seuraa, jota hän on rakastanut jo vuosien ajan. Miehen nykyinen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, mutta seuralla on mahdollisuus käyttää optio yhdestä lisävuodesta.