Galatasaray isännöi Barcelonaa torstai-iltana Eurooppa-liigan neljännesvälierien toisessa osassa Istanbulissa. Avausosa päättyi maalittomaan tasapeliin.

Sportin mukaan Galatasarayn ja Barcelonan seurajohdot tapaavat toisensa ennen ottelua neuvotellakseen Iñaki Peñan tilanteesta.

Peña siirtyi tammikuussa Barcelonasta lainalle Galatasarayn paitaan ja on noussut joukkueen ykkösmaalivahdiksi. Peñan lainasopimus Galatasarayn kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, mutta Galatasaray haluaisi jatkaa maalivahdin lainaa ensi kaudeksi.

Lehden mukaan maalivahdin ykköstavoite on palata ensi kaudeksi Barcelonaan. Katalonialaismedian mukaan Peñan on määrä nousta Barcelonan edustusjoukkueen kakkosmaalivahdiksi, kun Neto jättää seuran kesällä.

Galatasaray tiedustelee torstaina, millaista summaa Barcelona pyytäisi ensi kauden kattavasta lainasta, mutta tällä hetkellä Peñan jääminen Istanbuliin näyttää epätodennäköiseltä. Edessä on joko paluu Barcelonaan tai uusi laina johonkin Euroopan kärkisarjaan.

Illan ottelu käynnistyy klo 19.45.