Barcelona ilmoitti tiistai-iltana tehneensä yhteistyösopimuksen Spotifyn kanssa. Lue lisää täältä.

Mundo Deportivo paljasti torstaina lisätietoja osapuolten välisestä sopimuksesta. Sopimus on nelivuotinen ja Barcelona voi parhaillaan tienata siitä yhteensä noin 275 miljoonaa euroa. Spotifyn logo koristaa Barcelonan harjoituspaitaa seuraavan kolmen vuoden aikana, jolloin Barcelona tienaa vuosittain noin 67,5-70 miljoonaa euroa.

Spotify maksaa vuosittain 57,5 miljoonaa euroa paitasponsorirahaa Barcelonalle. Lisäksi se maksaa noin viisi miljoonaa euroa Camp Noun nimestä ja toiset viisi miljoonaa euroa harjoituspaidasta, jossa on Spotifyn logo.

Mundo Deportivon mukaan Barcelonan ja Spotifyn stadionin nimeämisoikeussopimus on paitasponsorisopimusta pidempi. Spotifyn nimi koristaa Camp Nouta seuraavan kuuden vuoden ajan, jonka jälkeen Spotifylla on optio jatkaa Camp Noun nimessä 15 vuoden ajan.

Barcelona on hyvin onnellinen tekemästään sopimuksesta, sillä Spotify kuuluu oman alansa suurimpiin toimijoihin.

Yhteistyösopimus astuu voimaan ensi kaudesta lähtien, jolloin Spotifyn logo ilmestyy Barcelonan miesten ja naisten edustusjoukkueiden peli- ja harjoituspaitoihin ja Camp Noun nimi muuttuu Spotify Camp Nouksi.