Real Madrid voitti Mallorcan maanantai-iltana La Ligassa 3-0.

Rodrygo joutui jättämään ottelun kesken loukkaannuttuaan toisella jaksolla. Mallorcan Antonio Raíllo ja Rodrygo osuivat toisiinsa pallontavoittelutilanteessa.

Raíllo otti tilanteeseen kantaa ottelun jälkeisessä haastattelussa. Raíllon mukaan Rodrygo teki tilanteessa rikkeen, mutta tilanne tuomittiin hänen hyväkseen, koska hän pelaa Real Madridissa.

– Rodrygo rikkoi siinä tilanteessa minua, koska koskin palloon ensimmäisenä ja sitten hän potkaisi minua, mutta hän edustaa Real Madridia ja heille kriteerit ovat erilaiset. Kentällä tunsin koskeneeni palloon ensimmäisenä, mutta videolta katsottuna vaikuttaa siltä, että menin tilanteeseen kovaa.

Raíllo on pahoillaan Rodrygon loukkaantumisesta. Vielä ei ole varmaa, kykeneekö Rodrygo pelaamaan sunnuntain Clásicossa.

– Mielestäni koskin aluksi palloon ja sitten hän potkaisi minua, joten se oli hänen rikkeensä. Sitten katsot videon ja mietit, että nyt taisin mennä tilanteeseen liian kovaa. Kollegani joutui jättämään kentän sen vuoksi, eikä se ole koskaan hienoa. Loppujen lopuksi 50-50 -tilanteet menevät usein heidän hyväkseen.