Barcelonan keskikenttäpelaajan Riqui Puigin odotetaan lähtevän ensi kaudeksi lainalle, kertoo Diario Sport.

Puig, 22, teki sunnuntaina maalin Osasunan verkkoon 4-0-voitossa, mutta hän on jäänyt kuluvallakin kaudella todella vähälle vastuulle. Barcelonan kenttäpelaajista ainoastaan loukkaantumisistä kärsineet Samuel Umtiti ja Martin Braithwaite ovat pelanneet häntä vähemmän.

Sportin mukaan Barcelona on saanut Puigista useita lainatarjouksia niin Espanjasta kuin ulkomailta.

Katalonialaisseura haluaa yhä pitää kiinni Puigista, mutta hän on yksinkertaisesti jäänyt nokkimisjärjestyksessä monien muiden pelaajien taakse.

Puig ei ole itse missään vaiheessa halunnut lähteä Barcelonasta, vaikka hän on ollut jo pitkään rotaatiopelaajan roolissa. Hänen mielensä saattaa kuitenkin muuttua lähiaikoina, sillä hän täyttää tulevana kesänä 23 vuotta, eikä hänen tilanteensa Barcelonassa ole näillä näkymin muuttumassa.