Riqui Puig onnistui sunnuntaina maalinteossa, kun Barcelona voitti Osasunan 4-0. Maali oli Puigille kauden ensimmäinen.

Puig on jäänyt kuluvallakin kaudella täysin olemattomalle vastuulle Barcelonassa. Monet odottivat Puigin saavan enemmän peliaikaa, kun Xavi saapui Barcelonan peräsimeen, mutta todellisuudessa Ronald Koeman osoitti luottaneensa häneen enemmän kuin Xavi.

22-vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut tällä kaudella noin 380 minuuttia.

Copen Barcelona-toimittaja Helena Condisin mukaan Puig tekee päätöksen tulevaisuutensa suhteen kuukauden sisällä, eikä hän enää poissulje Barcelonasta poistumista. Koeman yritti suostutella Puigin kahdesti lainasiirtoon, mutta pelaaja päätti jäädä kummallakin kerralla Barcelonaan, vaikka hän tiesi, ettei peliminuutteja ole tarjolla.

Sportin mukaan Barcelona on saanut Puigista useita lainatarjouksia niin Espanjasta kuin ulkomailtakin. Barcelona haluaa lainata Puigin muihin maisemiin ensi kaudeksi. Barcelona luottaa edelleen Puigin taitoihin, mutta tällä hetkellä joukkueessa on liikaa laadukkaita keskikenttäpelaajia, eikä Puigille ole tilaa.