Manchester United isännöi Atléticoa tiistai-iltana Old Traffordilla Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa. Avausosa päättyi 1-1 -tasapeliin Madridissa.

Atlético matkusti Manchesteriin maanantaina. Joukkueen päävalmentaja Diego Simeone käväisi lehdistötilaisuudessa ennen illan harjoituksia.

– Tämä on yksi vaikeimmista kausistani Atléticossa. Etsimme vaihtoehtoja kehittyäksemme, ja minulle on päivänselvää, että etsimme niitä myös huomisessa ottelussa. Meillä on paljon parannettavaa.

Simeonen alaisuudessa Atlético on napannut useita hyviä tuloksia Englannista europeleissä.

– Kaikki ovat olleet erilaisia otteluita. Tiedämme, miten hyvän joukkueen kohtaamme huomenna ja miten vaarallisia he ovat saadessaan kotiyleisön tuen, mutta luotamme itseemme.

Cristiano Ronaldo on Atléticolle luonnollisesti tuttu pelaaja. Marcos Llorente pelasi hänen kanssaan Real Madridissa, mutta tiedostaa, ettei Ronaldo ole vastustajan ainoa huippupelaaja.

– Heillä on huippupelaajia, eikä ainoastaan Ronaldoa, vaikka toki meidän on oltava varuillaan kaikkien heidän kanssaan. Luvassa on vaikea ottelu. Manchester United pelaa kotonaan ja tiedämme heidän vahvuudet. Olemme työskennelleet näinä päivinä sen mukaan. Joukkue ja valmennusjohto on valmis kilpailemaan.