FC Barcelona oli jo kahdella edellisellä kaudella naisten La Ligassa täysin ylivoimainen, mutta tällä kaudella sen ylivoima tuntuu lujittuvan entisestään. Jos menestystä kansallisessa sarjassa pidetään mittarina, tulee Barcelona olemaan vaikea voitettava myös Naisten Mestarien liigassa – jonka mestaruutta se puolustaa.

Barcelona voitti sunnuntaina Real Madridin 5-0, ja varmisti mestaruuden jo kuusi kierrosta ennen sarjan päättymistä. 24 ottelustaan Barcelona on voittanut 24, eli jokaisen.

Näissä otteluissa Barcelona on tehnyt 136 maalia ja päästänyt vain kuusi. Keskimäärin se on siis heiluttanut verkkoa yli viisi kertaa per peli.

Barcelonan pelaajista jo 20 on onnistunut maalinteossa tällä kaudella. Paras maalintekijä on nigerialainen Asisat Oshoala, joka johtaa srjan maalitilastoa 19 maalillaan. Aivan kannassa ovat Lieke Martens (17), Ballon d’Or-voittaja Alexia Putellas (16) ja Jenni Hermoso (14).

Vain viisi sarjan joukkueista on onnistunut maalinteossa Barcelonaa vastaan. Sanni Franssin Real Sociedad jopa kahdesti (Franssi teki maaleista toisen), ja Alavés, Sevilla, Real Madrid ja Levante kertaalleen. Kauden peleistään Barcelona on voittanut yhdeksän maalin erolla yhden ja kahdeksalla maalilla neljä.

Nähtäväksi jää, onnistuuko Barcelona pelaamaan koko kauden täydellä 100-prosentilla saldolla.

Naisten La Ligan toisessa Mestarien Liigan paikassa on tiukimmin kiinni Real Sociedad. Kolmannesta paikasta kamppailevat lähinnä Atlético Madrid ja Granadilla Tenerife.