Betis voitti Athleticin La Ligassa sunnuntaina 1-0.

Betisin ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuva Nabil Fekir sai toisella jaksolla suoran punaisen kortin potkaistuaan Athleticin Iker Muniainia. Kyseessä oli Fekirin Betis-uran viides punainen kortti.

Athleticin pelaajat rikkoivat Fekiriä useasti ottelun aikana ja lopulta ranskalaispelaaja menetti malttinsa ja potkaisi Muniainia. Fekir on ollut tälläkin kaudella koko sarjan rikotuin pelaaja.

Betis-luotsi Manuel Pellegrini otti kantaa tähtipelaajansa reaktioon.

– Vain puolet Fekiriin kohdistuneista rikkeistä vihelletään, koska hän ei mene maahan. En puolustele hänen tekoaan, mutta se on ymmärrettävää katsoessa, mitä hän joutuu kestämään kaikissa otteluissa. Loppujen lopuksi kaltoin kohdeltu pelaaja saa ulosajon ja jatkuvasti rikkonut pelaaja jää kentälle pelaamaan, Pellegrini viittasi Fekirin punaiseen korttiin.

Fekir on viimeistellyt tällä kaudella kymmenen maalia ja antanut seitsemän maalisyöttöä.

MARCA

@marca
Pellegrini habla sobre la expulsión de Fekir: "Es un jugador que aguanta el balón, que no se tira al piso y de 20 faltas que le hacen 10 no las señalan. Reaccionó. Es entendible, sin justificárselo. Los que pegan siguen y los que juegan se van"
marca.com/futbol/betis/2…
marca.com

Pellegrini: "¿Fekir? No es la primera vez que después de pegarle 20 patadas reacciona"

Manuel Pellegrini, técnico del Betis, compareció en la sala de prensa del estadio Benito Villamarín para analizar la victoria por 1-0 de su equipo frente al Athletic Club que devue