Atlético kohtaa ensi viikon keskiviikkona Manchester Unitedin Old Traffordilla Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa.

Thomas Lemar ei osallistu ensi viikon keskiviikon huippuotteluun. Lemar sai lihasvamman viime viikonlopun Betis-ottelun yhteydessä.

Alustavien tietojen mukaan Lemarin on määrä palata joukkueen vahvuuteen maaliskuun maajoukkuetauon jälkeen. Lemarilta jäi siten jo väliin perjantai-illan Cádiz-ottelu, eikä hän pelaa Manchester United -ottelun lisäksi Rayo-kamppailu.

Lemar kuuluu Simeonen luottopelaajiin ja olisi todennäköisesti ollut avauskokoonpanossa Mestarien liigan ottelussa, sillä Yannick Carrasco on pelikiellossa.

Diego Simeonella oli käytössään vain 13 kenttäpelaajaa perjantain Cádiz-ottelussa. Loukkaantumisongelmien on määrä helpottua ensi keskiviikkoon mennessä. Geoffrey Kondogbian ja Mario Hermoson on määrä palata joukkueen vahvuuteen seuraavien päivien aikana.

Atlético de Madrid

@Atleti
📋 Las pruebas radiológicas confirman que Lemar sufre una lesión muscular postraumática en el muslo, que se produjo en el partido ante el Betis

➡ ow.ly/ZHQX50If0ny