Euroopan kärkiseurat julkaisivat viime vuoden huhtikuussa Superliiga-projektinsa.

Se kuoli kuitenkin vain muutaman päivän jälkeen, kun yhdeksän seuraa päätti poistua projektista kannattajien valtavien protestien vuoksi.

Vain Real Madrid, Barcelona ja Juventus ovat edelleen mukana Superliiga-projektissa, mutta se ei kanna kauas, sillä kaikki muut jättivät leikin kesken heti kättelyssä.

UEFA:n puheenjohtaja Aleksander Čeferin käväisi italialaislehti Corriere della Seran haastattelussa ja otti kantaa Superliigaan. Čeferin ei ymmärrä, minkä vuoksi Superliigassa mukana olevat kolme seuraa haluaa edelleen osallistua Mestarien liigaan.

– Jos he sanovat UEFA:a monopoliksi, kenties niiden kolmen seuran pitäisi luoda oma UEFA:nsa ja pelata keskenään omia kilpailujaan. Miksi he haluavat osallistua meidän kilpailuihin? He haluavat olla mukana molemmissa, mutta tämä ei toimi niin. Kenties he uskovat maan olevan litteä. Ja meidän pitäisi lopettaa sen kutsuminen Superliigaksi, vaan ennemminkin kutsua sitä Kammottavaksi Liigaksi. Vaikka meillä on näiden kolmen seuran kanssa ongelmia, on jokaisella joukkueella kentällä samat oikeudet. Kilpailumme ovat rehtejä.