Kylian Mbappén nykyinen sopimus PSG:n kanssa päättyy kesällä. Hän on siten saatavilla ilman siirtosummaa.

Espanjalaismediat ovat täysin vakuuttuneita siitä, että Mbappé siirtyy vapaana agenttina Real Madridin riveihin.

El Larguero haastatteli Real Madrid -legenda Mícheliä, joka kertoi mielipiteensä Mbappésta. Míchel pelasi aikoinaan Real Madridin edustusjoukkueessa 12 vuoden aikana yli 530 ottelussa ja voitti seurassa muun muassa kuudesti La Ligan mestaruuden.

– Kun pelaat Real Madridissa, mitä todennäköisimmin et halua lähteä sieltä. Ja jos et pelaa siellä, haluat kokeilla sitä. Olet yhtä rikas edelleen, vaikka tienaisit sadan miljoonan euron sijasta 50 miljoonaa euroa. Loppujen lopuksi on monia pelaajia, jotka eivät ole voittaneet mitään seuratasolla ennen siirtoa Real Madridiin. Zinédine Zidane on siitä hyvä esimerkki. Jos minulla olisi rahaa, en hankkisi Mbappén lisäksi esimerkiksi Kevin De Bruyneä. Laittaisin ennemmin kaikki rahat samaan pelaajaan. Mbappé on todellinen huippupelaaja ja hänellä on loistavat ominaisuudet.

Míchel toivoi Sergio Ramosin jäävän Real Madridiin. Niin ei lopulta tapahtunut. Osapuolet eivät päässeet sopuun jatkosopimuksesta ja Ramos siirtyi vapaana agenttina PSG:hen.

– Muistan, miten sanoin, että heidän on pakko päästä yhteisymmärrykseen uudesta sopimuksesta, koska Ramos ei voi lähteä Real Madridista. Tällaista tapahtuu, kun pelaaja lähtee Real Madridista, koska siellä sinua suojellaan enemmän kuin muualla. En pidä siitä, että Real Madridin seuralegenda lopettaa uransa jossain muualla. Se on kuin tyhmä uhraus molemmilta osapuolilta.