Real Madrid eteni keskiviikkona Mestarien liigan puolivälieriin voitettuaan PSG:n neljännesvälierissä yhteismaalein 3-2.

Real Madrid iski toisen osan avausmaalin Gianluigi Donnarumman virheen jälkeen. Karim Benzema prässäsi häntä aggressiivisesti ja Donnarumma kaatui kontaktin myötä maahan. Sitä ennen hän lähetti pallon sokkona vastustajalle ja muutamaa sekuntia myöhemmin pallo oli maalissa.

Corriere dello Sport haastatteli Gianluigi Buffonia, joka otti kantaa virkaveljensä virheeseen. Buffonin mielestä Donnarumman olisi kannattanut jäädä maahan, eikä nousta ylös.

– Europeleissä tuollaisia ei koskaan vihelletä. Italiassa ehkä VAR:n kanssa. Minäkin olisin maalivahtina suuttunut tuollaisesta tilanteesta. Benzema häiritsi häntä, mutta jos se olisi vihelletty rikkeenä, olisi se suututtanut Real Madridin pelaajat. Jos Donnarumma olisi ajatellut selvemmin siinä tilanteessa, olisi hän jäänyt maahan makaamaan ja todennäköisesti tilanne olisi vihelletty rikkeeksi. Hän oli rehellinen ja nousi heti ylös osoittaen tuomarille, ettei se kontakti ollut rikkeen arvoinen, Buffon totesi.

Buffonin mukaan italialaiset jalkapallokannattajat ovat odottaneet innoissaan jo pitkään Donnarumman virhettä.

– Se oli virhe. Kaikki teemme virheitä. Donnarumma on edelleen yhtä hyvä ja arvokas kuin ennenkin. Meillä olisi ongelma, jos hän tekisi samanlaisen virheen viidesti vuodessa. Polemiikki on normaalia. Hän teki varsin epäsuositun valinnan mentyään PSG:hen, mutta sitä on kunnioitettava. Ongelmana ei ole ne ranskalaiset, jotka nauttivat hänen virheestään, vaan ne italialaiset, jotka odottivat sitä.