Noussair Mazraoui jättää Ajaxin kuluvan kauden jälkeen.

24-vuotiaan laitapuolustajan sopimus Ajaxin kanssa päättyy kesällä, eikä hän ole suostunut uuteen jatkosopimukseen, joten Mazraoui vaihtaa seuraa vapaana agenttina.

Fabrizio Romanon mukaan Barcelona on jo tehnyt Mazraouille sopimustarjouksen. Barcelona tarjoaa Mazraouille viiden miljoonan euron vuosituloja. Mazraoui ei ole toistaiseksi hyväksynyt saamaansa tarjousta.

Myös Bayern München on kiinnostunut Mazraouista ja päättää pian, tekeekö seura hänelle sopimustarjouksen. Romanon mukaan Bayern-pomo Oliver Kahn on tiedustellut pelaajan tilannetta Mino Raiolalta.

Mazraoui kuuluu Ajaxin ehdottomiin luottopelaajiin. Seuran oma kasvatti on pelannut Ajaxin edustusjoukkueessa 130 ottelua.

Mazraoui on pelannut 12 ottelua Marokon A-maajoukkueesta, mutta edellisestä maajoukkuekutsusta on pyörähtänyt jo puolitoista vuotta.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Barcelona proposal to Noussair Mazraoui: €5m per season as salary, proposal now on the table waiting for the final answer. 🔴🇲🇦 #FCB

Mazraoui received an approach from FC Bayern. Oliver Kahn asked Mino Raiola about him - and Bayern will decide wheter bid for Mazraoui or not.