Atlético Madrid on kiinnostunut vahvistamaan joukkuettaan Argentiinan maajoukkuehyökkääjä Paulo Dybalalla. Asiasta kertoo AS.

Dybalan oli määrä tavata Juventuksen johtoa tänään torstaina, mutta Juventus perui tapaamisen, ja siirsi sen maaliskuun loppuun. Mitä pidemmälle jatkosopimuksen solmiminen kestää, sitä epätodennäköisemmältä sen syntyminen näyttää. Dybalan sopimus päättyy kesällä, joten hänestä on tulossa vapaa agentti.

Dybalan kerrottiin sopineen suullisesti hyvässä hengessä Juventuksen kanssa jo ennen joulua siitä, että hän jatkaisi seurassa sopimuksella, jonka perusnettopalkka olisi yhdeksän miljoonaa euroa vuodessa. Juventus kuitenkin pyysi odottamaan sopimuksen viimeistelyn kanssa, kunnes tammikuun siirtoikkuna sulkeutuisi.

Tammikuussa Juventuksen toimitusjohtaja Maurizio Arrivabene sanoi julkisesti, että Dybalan ”täytyy osoittaa arvonsa” ja ”ymmärtää Juventuksen kymppipaidan merkitys”. Dybala ei ottanut kommenttia hyvin. Tehtyään 15. tammikuuta maalin Udinesea vastaan, hän tuijotti maalinsa jälkeen kohti VIP-aitiota ja teki selväksi, ”ettei hänellä ole mitään todistettavaa”.

Sen jälkeen Juventus teki koko maailman siirtoikkunan kalleimman hankinnan värvättyään Fiorentinasta Dusan Vlahovicin. Juventuksen talousnäkymät menivät uusiksi, ja näyttää siltä, että Dybalalle tarjotaankin pienempää palkkaa kuin mistä joulukuussa puhuttiin.

Vaikka Dybala on kärsinyt vammoistakin, on hän tällä kaudella Juventuksen paras maalintekijä 12 maalillaan. Kaikkiaan hän on tehnyt Juventukselle 281 ottelussa 112 maalia.

Atléticon urheilujohtajan Andrea Bertan kerrotaan pitävän Dybalasta suuresti. Atléticosta ollaankin jo oltu viime kuukausina useita kertoja yhteydessä Dybalan edustajiin. Kilpailutta Atlético ei silti Dybalaa saisi, sillä ainakin Internazionale on myös hänestä kiinnostunut. Luultavasti kisaan liittyisi myös valioliigaseuroja ja mahdollisesti Barcelona.

Lähde: AS