Adnan Januzaj’n sopimus Real Sociedadin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

27-vuotias Januzaj on edustanut Real Sociedadia neljän ja puolen vuoden ajan. Belgian A-maajoukkuepelaaja on jäänyt varsin pienehkölle peliajalle La Ligassa, mutta on saanut mukavasti vastuuta cup-kilpailuissa.

Januzaj on neuvotellut Real Sociedadin kanssa jo pitkään jatkosopimuksesta. AS:n mukaan osapuolet olivat tammikuussa hyvin lähellä jatkosopimusta. Neuvottelut olivat edenneet siihen pisteeseen, että uusi kolmen vuoden jatkosopimus oli enää allekirjoittamista vaille valmis.

Januzaj’n agentti Mino Raiola on kuitenkin astunut väliin ja on viemässä pelaajaansa kohti Napolia. Napoli ja Raiola ovat edenneet keskusteluissa pitkälle. Real Sociedad ei ole kuitenkaan ainakaan toistaiseksi luovuttanut, sillä Januzaj on antanut seuralle sanansa. Raiola neuvottelee silti muiden seurojen kanssa, sillä Januzaj voi siirtyä muualle vapaana agenttina ja niin pelaaja kuin agentti saisivat siten mukavat allekirjoitusbonukset.

– Haluan tehdä jatkosopimuksen. Haluan jäädä Real Sociedadiin, koska pidän seuraa kotinani ja olen hyvin onnellinen täällä. Pelaan täällä jo viidettä kautta, eikä se ole sattumaa, Januzaj totesi tammikuussa.