Real Madrid ja PSG iskevät yhteen keskiviikkoiltana Bernabéulla Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa. PSG voitti helmikuussa pelatun avausosan 1-0.

PSG saapui siten Madridiin pienen etulyöntiaseman kanssa. PSG:n päävalmentaja Mauricio Pochettino kävi tiistaina lehdistötilaisuudessa. Pochettino kertoi tarkasti, miten PSG aikoo pelata illan huippuottelussa. Pochettino ei usko Real Madridin muuttavan pelitapaansa, vaikka Casemiro, Ferland Mendy ja mahdollisesti myös Toni Kroos ovat sivussa ottelusta.

– Real Madrid ei muuta pelitapaansa loukkaantuneiden tai pelikiellossa olevien pelaajien vuoksi. Heidän pelifilosofia on samanlainen poissaoloista huolimatta. Tunnemme toisemme hyvin. Olemme nähneet jokaisen Real Madridin ottelun ja he ovat nähneet kaikki ottelumme. Tulemme olemaan intensiivisiä ja taistelemme saadaksemme pallonhallinnan itsellemme, jotta pääsemme pois oman boksin läheisyydestä. Haluamme avata aktiivisesti peliä ja myöhemmin prässätä korkealta saadaksemme maalintekopaikkoja. Luvassa on ottelu, joka saattaa muuttua taktisesti riippuen siitä, ketkä pelaajat ovat kentällä.

Madridilaismedia on luottavainen Real Madridin jatkopaikan suhteen. Myös Pochettino tietää sen.

– Madridilaismediat puhuvat jo Real Madridin jatkopaikasta. Voitimme avausosan. Kunnioitamme Real Madridia ja heidän pelaajiaan. Ei ole sattumaa, että se seura on voittanut 13 kertaa Mestarien liigan, mutta emme pelkää heitä. Tiedämme, että meidän on pelattava hyvin vaativa ottelu. Jokainen pelaaja ja seura haluaa voittaa tämän kilpailun.