Granada on nimittänyt aiemmin sunnuntaina potkut saaneen Robert Morenon korvaajaksi Rubén Torrecillan. 42-vuotiaan Torrecillan pesti on ainakin tässä vaiheessa väliaikainen. Varmaa ei ole vielä edes se, valmentaako hän Granadaa joukkueen seuraavassa ottelussa Elcheä vastaan, vai onko ruorissa jo silloin uusi mies.

Torrecilla nousee Granadan käskyttäjäksi seuran kakkosjoukkue Recreativo Granadasta, joka pelaa Espanjan neljännellä sarjatasolla. Torrecilla aloitti joukkueen valmentajana viime vuonna, eikä paljon muuta valmennuskokemusta aikuisten joukkueista omaakaan.

– Oli tarpeen, että päätös perustuu identiteettiimme. Siksi Rubén Torrecilla on ottanut väliaikaisesti vastuun edustusjoukkueen valmennuksesta, Granadan tiedotteessa sanottiin.

Torrecilla pelasi uransa aikana lähinnä Espanjan toisella ja kolmannella sarjatasolla. Hän lopetti pelaamisen juuri Granadassa, vain 30 vuoden iässä. Syynä lopettamiseen oli, ettei Torrecilla toipunut kunnolla uransa neljännestä polvileikkauksesta.

Granada on hävinnyt kuusi viimeisistä seitsemästä pelistään ja pelannut yhdeksän peliä ilman voittoa putkeen. Se on kolme pistettä putoamisviivan yläopuolella.

Lähde: Sport