Fernando Torresin valmentama Atléticon alle 19-vuotiaiden joukkue pudotti keskiviikkoiltana Real Madridin UEFA Youth Leaguesta.

Lue uutinen täältä.

Madridilaislehti AS haastatteli Armando de la Morenaa. De la Morena valmensi Atléticon junioriorganisaatiossa 17 vuoden ajan.

Mono Burgosin apuvalmentajana Newell’sissä työskennellyt de la Morena kehui Torresia. De la Morenan mukaan Torresilla on potentiaalia kehittyä todelliseksi huippuvalmentajaksi.

– Fernandolla on kaikki ominaisuudet kehittyä huippuvalmentajaksi etenkin tuntien hänet. Hän oli huippupelaaja, joka aina kunnioitti kaikkia. Fernandolla on kyky tuoda itsensä ja mielipiteensä hyvällä tavalla esiin. Hän on rauhallinen. Tiedän sen myös hänen pelaajien kautta, jotka ovat kehuneet häntä minulle kilpaa. Pelaajat ovat tyytyväisiä siihen, miten Fernando ohjeistaa heitä ja tuo ideoitaan esiin. Jos kaikki menee hyvin, näen hänessä tulevaisuuden Atléticon ja Espanjan A-maajoukkueen päävalmentajan. Hän voi saavuttaa, mitä ikinä haluaakaan.

Torresin Atlético kohtaa UEFA Youth Leaguen puolivälierissä Dortmundin. De la Morena oli ensimmäinen valmentaja, joka vei Atléticon kilpailun puolivälierävaiheeseen vuonna 2015.