Héctor Herrera siirtyy kesällä Atléticosta MLS-seura Houston Dynamoon.

Houston Dynamo vahvisti keskiviikkona tehneensä Herreran kanssa monivuotisen sopimuksen. Herrera jättää Atléticon sitten, kun hänen sopimuksensa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

AS:n mukaan Atlético on kiinnostunut PSG:n Georginio Wijnaldumista ja kaavailee hänestä Herreran korvaajaa.

Wijnaldum siirtyi viime kesänä vapaana agenttina PSG:hen, mutta on jäänyt uudessa seurassaan hyvin pienelle vastuulle. Keskikenttäpelaaja oli poistumassa PSG:stä jo tammikuussa, mutta lopulta jäi seuraan loppukaudeksi.

Atléticon seurajohto pitää Wijnaldumista, mutta tiedostaa, ettei hänen hankkiminen ole suinkaan helppo tehtävä, sillä monet muutkin seurat ovat Wijnaldumin kintereillä.

Lisäksi Wijnaldumin melkein kymmenen miljoonan euron nettovuosipalkka on liikaa Atléticolle, eli pelaajan olisi pudotettava huomattavasti palkkaansa voidakseen siirtyä Atléticoon.

Wijnaldum on herättänyt kiinnostusta myös Valioliigassa. Tiettävästi ainakin Aston Villa ja Newcastle ovat hänen kintereillään.

Wijnaldum oli siirtymässä viime kesänä Barcelonaan, mutta PSG tarjosi loppuhetkillä tuplasti suurempaa palkkaa ja hollantilaispelaaja päätyi Pariisiin.