Villarrealin Estadio de la Cerámicalla todistettiin sunnuntaina yhden miehen näytöstä, kun laitahyökkääjä Yeremy Pino iski neljä maalia 5-1-voitossa Espanyolia vastaan La Ligassa.

Espanjan A-maajoukkueessa kahdesti esiintynyt Pino, 19, sai hattutempun täyteen jo avausjaksolla.

Hänen ensimmäinen osumansa syntyi 14. minuutilla, kun hän puski Pervis Estupiñánin keskityksestä pallon verkkoon. Toinen maali näki päivänvalon vain muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Pino siirsi kulmapotkun jälkitilanteesta pelivälineen sisään. Kolmannessa maalissaan Pino pääsi siirtämään irtopallon tyhjään maaliin Étienne Capouen laukauksen jälkeen.

Toista jaksoa oli takana seitsemän minuuttia, kun Pino osui neljättä kertaa. Nuorukainen pääsi Manu Triguerosin ja Arnaut Danjuman esityöstä läpiajoon ja ohitti vielä maalivahti Diego Lópezin ennen kuin pisti pallon pussiin.

Squawkan ja Mister Chipin mukaan Pino on Villarrealin kaikkien aikojen nuorin hattutemppusankari La Ligassa sekä seurahistorian ensimmäinen pelaaja, joka on onnistunut täydellisessä hattutempussa (maali oikealla ja vasemmalla jalalla sekä puskemalla).

Lisäksi hän on kolmanneksi nuorin pelaaja, joka on tehnyt yhdessä La Ligan ottelussa neljä maalia. Villarrealin seurahistoriassa kukaan ei ole aiemmin tehnyt neljää maalia yhdessä La Ligan ottelussa.

LALIGA English

@LaLigaEN
✔️ First #LaLigaSantander poker.
✔️ Best goalscoring season for @VillarrealCFen.
✔️ Third-youngest player to score four goals in a single match in #LaLigaHistory!

Scary to think he's only 19 years old... 🌟

#VillarrealEspanyol