Villarreal hankki viime kesänä hollantilaishyökkääjä Arnaut Danjuman Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavasta Bournemouthista 23,5 miljoonan euron siirtosummalla.

Danjuman, 25, siirto Englannin divarista Espanjan pääsarjan kärkipään joukkueeseen vaikutti lähtökohtaisesti jokseenkin oudolta, mutta hän on debyyttikautensa aikana osoittautunut todelliseksi huippuhankinnaksi.

Danjuma on pelannut kuluvan kauden aikana yhteensä 21 ottelua ja tehnyt niissä peräti 12 maalia. Maalisyöttöjä hänelle on kirjattu kolme kappaletta.

Hollantilaishyökkääjän vahvat otteet on huomioitu muuallakin kuin pelkästään Espanjassa. Fabrizio Romanon mukaan Valioliigan huippuseurat ovat ottaneet Danjuman suurennuslasin alle.

Romano paljastaa myös, että Danjuman vuoteen 2026 asti ulottuvaan Villarreal-sopimukseen sisältyy 75 miljoonan euron ulososto-optio. Mikäli joku seura sen tulevana kesänä aktivoi, tekee Villarreal hänestä voittoa peräti 51,5 miljoonaa euroa vain vuosi hänen hankintansa jälkeen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
There’s a release clause into Arnaut Danjuma contract and it’s worth €75m, valid in the summer. Villarreal manager Unai Emery loves him - he’s now also playing as hybrid striker. 🟡🇳🇱 #Villarreal

8 goals in Liga, 4 goals in UCL… and English top clubs are monitoring Danjuma.