Paulo Dybalan nykyinen sopimus Juventuksessa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Dybalan edustajat ovat neuvotelleet jo pitkään Juventuksen kanssa jatkosopimuksesta, mutta toistaiseksi sitä ei ole allekirjoitettu.

Dybala vaatii Juventukselta tiettävästi noin kymmenen miljoonan euron nettovuosipalkkaa, mutta Juventus tarjoaa pelaajalleen ennemminkin menestymissidonnaista palkkaa, eli Dybala saisi vaatimansa palkan, jos hän pelaisi tiettyjen edellytysten mukaisesti.

Sportin mukaan Dybala haluaisi siirtyä vapaana agenttina Barcelonaan.

Lehti kertoo, ettei Dybala ole tällä hetkellä Barcelonan ykkösprioriteetti, mutta argentiinalaistähti olisi siitä huolimatta halukas siirtymään La Ligaan. Dybala on herättänyt myös Tottenhamin kiinnostuksen. Tottenhamin nykyinen urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici työskenteli Juventuksessa ja tuntee tarkasti pelaajan ominaisuudet.

Barcelona on ollut aiemminkin kiinnostunut Dybalasta, mutta kiinnostus ei koskaan edennyt neuvottelupöytään.

Sportin mukaan Barcelonan seurajohto tietää tarkasti, millaista sopimusta Dybala vaatii. Barcelona tarkkailee taloustilanteensa vuoksi vapaiksi agenteiksi jäävien pelaajien markkinoita, joka puoltaa Dybalan mahdollista siirtoa Kataloniaan.