Valencian uskotaan tarvitsevan ennen ensi kauden alkua peräti kolme uutta laitahyökkääjää. Denis Cheryshev jättää seuran lähes varmasti, Helder Costa ja Bryan Gil todennäköisesti eikä Goncalo Guedesin jääminenkään ole varmaa. Laidoille kaivataan siis kosolti uutta verta.

Yksi Valencian tutkassa oleva pelaaja on Jorge De Frutos, joka on ollut sarjajumbo Levanten surkean kauden harvoja valopilkkuja. Jollei Levante suorita todella huimaa loppukauden nousua, vaihtaa valencialaisseura kauden päätteeksi sarjatasoa, ja sunnuntaina 25 vuotta täyttävä De Frutos on ehdottomasti niitä pelaajia, jotka ansaitsevat jatkaa pääsarjatasolla.

Valencian valmentaja José Bordalásin kerrotaan pitävän De Frutosista suuresti. De Frutosista tehtiin tarjouksia jo tammikuussa, mutta silloin Levante vielä niistä kieltäytyi. Tilanne voi olla eri, jos Levante putoaa sarjasta.

De Frutosin sopimus Levanten kanssa ulottuu vuoteen 2025. Levante maksoi hänestä kesällä 2020 vain kaksi miljoonaa euroa. Summa oli edullinen, sillä De Frutosin vanha seura Real Madrid säilytti itsellään 50 prosenttia De Frutosin pelaajaoikeuksista. Näin ollen Levanten olisi jaettava siirtokorvaus Madridin kesken.

Valencian pyrkimys olisikin ilmeisesti tarjota Real Madridille 50 prosentin osuuden säilyttämisestä edelleen. Näin Valencia saisi miehen nyt edullisemmalla siirtosummalla, ja Madrid voisi hyötyä tulevaisuudessa enemmän, jos De Frutosin arvo nousisi Mestallalla entisestään.

Jorge De Frutos on tehnyt Levantelle kauden 21 sarjaottelussa kaksi maalia ja syöttänyt kuusi. Suora osallisuus kahdeksaan maaliin merkitsee sitä, että De Frutos on joko tehnyt tai syöttänyt kolmasosan Levanten kauden maaleista.

Lähde: AS