Paris Saint-Germain voitti tiistaina Mestarien liigassa Real Madridin 1-0-lukemin. PSG hallitsi kotiotteluaan mielin määrin, joten lopputulos jätti isännille jossiteltavaa.

Ranskalaislehtien sylkykupiksi joutui ottelun jälkeen Lionel Messi, joka epäonnistui toisella puoliajalla rangaistuspotkussa. Esimerkiksi L’Equipe antoi hänelle arvosanaksi (asteikolla 1-10) vain 3, mikä oli ylivoimaisesti heikoin arvosana PSG:n pelaajille. Kritiikkiä antoi myös muun muassa entinen PSG-pelaaja Jerome Rothen, jonka mielestä Messi ei tuo pelillisesti mitään PSG:hen.

– Markkinoinnin kannalta on mahtavaa, että meillä on Leo Messi. Ihmiset tulevat katsomaan hänen pelaamistaan, mutta täytyy huomioida urheilulliselta puolelta se, ettei hän tuo mitään PSG:hen, Rothen latasi RMC Sportille.

Peliuransa hiljattain lopettanut Sergio Agüero ei sulattanut lainkaan kritiikkiä, jota Messi sai osakseen. Agüeron mukaan hänen hyvä ystävänsä oli ottelussa ”todella hyvä”.

– Ranskassa sanomalehdet murhasivat hänet. He ovat paskiaisia! Agüero jyrähti Twitch-kanavallaan.

– Leo pelasi hyvin, hän mursi linjoja. Enkä sano tätä siksi, että hän on ystäväni, vaan siksi, että hän antoi kaikkensa. Hän oli todella hyvä ja aktiivinen.

Viime kesänä Barcelonasta PSG:hen siirtynyt Messi on pelannut kuluvan kauden aikana 21 ottelua tehoin 7+7. Maaleista viisi on syntynyt Mestarien liigassa.