Espanjan A-maajoukkueeseen kuuluva Fabián Ruiz on kiinnostunut paluusta kotimaan pelikentille, kertoo Calciomercato.

Ruiz, 25, siirtyi kesällä 2018 Real Betisistä Napoliin, jossa hän pelaa nyt neljättä kauttaan. Keskikenttäpelaajan sopimus ulottuu kesään 2023 saakka.

Napoli ja Ruiz ovat neuvotelleet jatkosopimuksesta, mutta Napolin uuden rekrytointipolitiikan vuoksi seura ei pysty maksamaan Ruizille sellaista palkkaa, jonka hän haluaisi. Jatkoneuvottelut onkin laitettu jäihin ja on hyvin todennäköistä, että Ruiz vaihtaa kesällä maisemaa – vielä kun Napoli pystyy saamaan hänestä siirtokorvauksen.

Calciomercaton mukaan Ruiz on herättänyt kiinnostusta ympäri Eurooppaa. Tammikuussa Arsenal, Manchester United ja Newcastle tekivät hänestä tarjouksen, joista hän kohteliaasti kieltäytyi. Ruizia kiinnostaa paluu La Ligaan, ja hänen tavoitteena on jatkaa uraansa joko Barcelonan tai Real Madridin väreissä.