Barcelonan avainpelaajiin lukeutuva Ronald Araújo on lähes varmasti sivussa torstaisesta Eurooppa-liigan huippuottelusta Napolia vastaan. Araújo sai lievän lihasvamman vasempaan pohkeeseensa sunnuntain Barcelonan derbyssä, eikä näytä ehtivän pelikuntoon torstain peliin. Uruguaylaistoppari ei harjoitellut joukkueen mukana keskiviikkona.

Vaikka pohje sinänsä sallisikin pelaamisen, ei Barcelonan lääkäritiimi halua ottaa riskejä, vaan tähtää siihen, että Araújo voisi pelata Valenciaa vastaan ensi sunnuntaina. Tuosta ottelusta on Gerard Piqué joka tapauksessa pelikiellon vuoksi sivussa.

Barcelonalla on torstaina käytettävissään kolme topparia. Piqué saa lähes varmasti parikseen Eric Garcían, kolmannen vaihtoehdon ollessa Óscar Mingueza. Puolustuspään luottomiehistä Napolia vastaan ei pelaa myöskään kokenut Dani Alves, jota Barcelona ei rekisteröinyt Eurooppa-liigaan, sillä kauden puolivälissä kilpailuun saa lisätä vain kolme uutta pelaajaa.

Barcelonan puolustajista sairaslistalla on kaikkiaan viisi pelaajaa, sillä jo pidempään sivussa ovat olleet Samuel Umtiti, Clement Lenglet, Sergi Roberto ja Alejandro Balde. Hyökkäyspään kokoonpanotilanne on paljon parempi, mutta poissa ovat kuitenkin edelleen Memphis Depay ja Ansu Fati.

Napolikin sai keskiviikkona ikäviä uutisia, sillä harjoituksissa itseään loukannut Victor Osimhen on näillä näkymin lihasvamman takia sivussa. Osimhen on tehnyt tällä kaudella Eurooppa-liigassa neljä maalia vain kolmessa pelissä.