Paris Saint-Germainin puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi sivalsi sanallisesti Real Madridia ennen joukkueiden kohtaamista tiistai-iltana Mestarien liigassa.

Al-Khelaifin ja Real Madridin puheenjohtajan Florentino Pérezin oli lehtitietojen mukaan tarkoitus käydä illallisella neljännesvälierien avausosan yhteydessä, mutta PSG:n seurapomo perui tapaamisen.

Tiistai-illan ottelun alla Al-Khelaifi sanoi suoraan, mitä mieltä hän on Real Madridista seurana.

– En aio piilotella sitä, meillä ei ole melkein minkäänlaista suhdetta Real Madridin kanssa, sanoi Al-Khelaifi COPEn mukaan.

– En aio palata siihen, mitä tapahtui. Uskon helppopääsyiseen jalkapalloon pienille seuroille, he eivät.

Al-Khelaifi viittasi kommenteillaan kohuttuun Superliigaan, jota useat Euroopan suurseurat olivat lanseeramassa viime vuonna. Hanke kuopattiin kuitenkin vain pari päivää virallisen julkistamisensa jälkeen, kun seura toisensa jälkeen vetäytyi siitä pois kovan ulkoisen paineen alla.

12-jäseninen jättiseurojen joukko ilmoitti, että ne lähtevät perustajiksi suljettuna sarjana toimivaan Superliigaan, joka korvaisi niiden joukkueiden osalta Mestarian liigan.

PSG lukeutuu Euroopan suurimpiin ja vauraimpiin seuroihin, mutta se ei ollut hankkeessa mukana. Madrid-pomo Pérez taas on ollut yksi kiistanalaisen projektin pääarkkitehdeistä.