PSG isännöi Real Madridia tiistai-iltana Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa. Ottelu pelataan Pariisissa.

Madridilaislehti Marca haastatteli PSG:n Achraf Hakimia, joka kohtaa entiset joukkuetoverinsa. Hakimi on Real Madridin kasvatti ja pelasi seuran edustusjoukkueessa edellisen kerran kaudella 2017-18.

Marca tiedusteli Hakimilta, miksei Real Madrid koskaan tosissaan panostanut häneen, vaikka laitapuolustaja on noussut pelipaikkansa parhaimmistoon.

– Pitää paikkansa, ettei seura välttämättä panosta sinuun niin paljon noustessasi ensimmäistä kertaa Castillasta edustusjoukkueen mukaan, koska olet niin nuori pelaaja. Sitten lähdin lainalle Dortmundiin ja pelasi kaksi todella hyvää kautta. Minun oli palattava ja tein päätökseni. Real Madrid ei silloinkaan panostanut minuun, vaikka olin todistanut kykeneväni pelaamaan korkealla tasolla.

– Sitten siirryin Internazionaleen ja Real Madridilla oli takaisinosto-optio, jonka he jättivät käyttämättä, joten Real Madrid ei missään vaiheessa halunnut panostaa minuun samalla tavalla kuin muut seurat, jotka eivät tehneet virhettä luottaessaan minuun.

Sergio Ramos siirtyi kesällä vapaana agenttina Real Madridiin vain muutama viikko Hakimin siirron jälkeen. Kaksikko pelasi yhdessä Real Madridissa. Ramosin kausi on ollut hyvin rikkonainen ja hän on pelannut vain muutamassa ottelussa. Ramos ei pelaa tiistain kamppailussa.

– Se oli todella hienoa. Pelasimme samaan aikaan Real Madridissa ja hän kohteli minua todella hyvin, vaikka olin nuori ja juuri noussut Castillasta edustusjoukkueeseen. Olemme hyvät ystävykset. Totta puhuen yllätyin siitä, että hän lähti Real Madridista, mutta tietenkin olen onnellinen voidessani pelata hänen kanssaan täällä. Odotamme innolla Ramosin paluuta. Tiedän hänen palaavan pian pelikentille. Ramos nostaa joukkueemme tasoa, koska hän on todellinen johtaja ja kokenut pelaaja.

Lähde: MARCA