PSG:n ja Real Madridin tiistai-illan Mestarien liigan kohtaamisessa katseet kääntyvät ennen muuta kotijoukkueen hyökkääjän Kylian Mbappén suuntaan.

Mbappén, 23, on uumoiltu vaihtavan tänä kesänä madridilaisseuran paitaan. Maanantaina Le Parisien -lehti kertoi, että hän on ollut lähellä siirtymistä Real Madridiin peräti kolme kertaa viimeksi kuluneen vuosikymmenen aikana.

Los Blancos oli ensimmäisen kerran yhteydessä Mbappén isään Wilfridiin, kun hyökkääjä oli 14-vuotias. Nuorukainen kutsuttiin antamaan viikon ajaksi näyttöjä, ja perhe lennätettiin Madridiin. Oppaana toimi itse Zinédine Zidane, ja Mbappé pääsi muun muassa yhteiskuvaan Cristiano Ronaldon kanssa.

Perhe päätti kuitenkin valita AS Monacon. Vuoteen 2017 mennessä 18-vuotias Mbappé oli jo esiintynyt Mestarien liigan välierissä ja voittanut liigamestaruuden Monacon riveissä.

Tuolloin superagentti Jorge Mendes yritti junailla Mbappélle siirtoa Espanjaan, mutta perhe ei halunnut agentteja mukaan kuvioihin. Real Madrid ei myöskään kyennyt antamaan takuita peliajasta.

Kolmannen kerran madridilaiset olivat apajilla viime kesänä. 180 miljoonan euron tarjous ei kuitenkaan johtanut kauppoihin PSG:n kanssa.

Nyt Mbappén sopimusta on jäljellä enää muutama kuukausi.

Lähde: Get French Football News