Sevilla nappasi perjantai-iltana elintärkeät sarjapisteet, kun joukkue kukisti kotikentällään Elchen maalein 2-0.

Ottelu eteni pitkälle toiselle puoliajalle asti maaleitta ja näytti siltä, että Sevillan neljän ottelun voitoton putki saa jatkoa.

Sevillan sankariksi nousi lopulta Papu Gomez, joka laukoi pallon kimmokkeen kautta maaliin, kun peliä oli takana 70 minuuttia.

Kuusi minuuttia myöhemmin Sevilla osui toistamiseen. Man Unitedista lainattu Anthony Martial lähetti keskityksen boksiin ja Rafa Mir puski ottelun päätösnumeroiksi 2-0. Maalisyöttö oli Man Unitedista lainatun Martialin ensimmäinen tehomerkintä Sevilla-paidassa.

Viimeaikaisista vaikeuksistaan huolimatta Sevilla on yhä vahvasti mukana La Ligan mestaruuskamppailussa. Julen Lopeteguin luotsaama ryhmä nousi voittonsa myötä kolmen pisteen päähän sarjakärki Real Madridista, joka on tosin pelannut yhden ottelun vähemmän.