Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta on iskenyt silmänsä Real Betisin hyökkäävään keskikenttäpelaajaan Nabil Fekiriin, kertoo Diario Sport.

Katalonialaisjätin hankintalistalla on kesän siirtoikkunaa varten useita nimiä, joista osa on priorisoitu korkeammalle kuin toiset, kuten esimerkiksi Borussia Dortmundin hyökkääjä Erling Håland. Barcelona tarkkailee myös useita pelaajia, joiden sopimukset ovat päättymässä tämän kauden jälkeen.

Ranskalainen Fekir, 28, on täysin päinvastaisessa tilanteessa, sillä hän solmi viime kuussa kesään 2026 ulottuvan jatkosopimuksen.

Fekir on noussut Betisin ehdottomien luottopelaajien joukkoon siirryttyään seuraan kesällä 2019 Lyonista vajaan 20 miljoonan euron korvausta vastaan. Kuluvalla kaudella hän on pelannut 29 ottelua tehden niissä yhteensä seitsemän maalia ja syöttäen yhtä monta.

Diario Sportin mukaan Barcelona olisi valmis maksamaan Fekiristä 60 miljoonaa euroa, mutta Betis ei myy häntä alle 80 miljoonalla eurolla.

Los Verdiblancos on ranskalaistaiturin uuden diilin myötä hyvässä neuvotteluasemassa, mutta Barcelona ja Laporta jäävät seuraamaan Fekiriä suurella mielenkiinnolla.