Barcelona pyrkii vahvistamaan maalivahtiosastoaan tulevana kesänä ja on hankkimassa kirittäjän seuran ykkösvahti Marc-André ter Stegenille, kertoo Mundo Deportivo.

Lähteen mukaan Barcelonan tarkkailee viittä maalivahtia, joista se aikoo valita sopivimman torjujan lisäämään kilpailutilannetta. Listan viisi nimeä ovat: Bono (Sevilla), Illan Meslier (Leeds), Bartłomiej Dragowski (Fiorentina), Maarten Vandevoordt (KRC Genk) ja Alban Lafont (Nantes).

Bono ja Meslier ovat jo osoittaneet laatunsa huipputasolla, mutta kolme muuta maalivahtia ovat suurelle yleisölle melko tuntemattomia.

Tästä kolmikosta Vandevoort, 19, on kaikkein mielenkiintoisin nimi. Belgialaisvahti on huippulahjakas torjuja, josta kuullaan vielä. Hän pelaa jo nyt Belgian alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa, vaikka olisi edustuskelpoinen myös alle 19-vuotiaissa. Nuorukainen on noussut myös seurajoukkueessaan ykkösvahdiksi.

Ranskan Ligue 1:ssa pelaavalta Lafontilta, 23, löytyy useita maaotteluita Ranskan alle 21-vuotiaissa, mutta A-maajoukkueeseen ei ole toistaiseksi tullut kutsua. Näytötkään eivät toki ole sellaisia, että sellaista olisi lupa odottaa. Potentiaalia häneltäkin kuitenkin löytyy.

Dragowski, 24, on ehdottomasti listan yllättävin nimi. Hän on sekä seura- että maajoukkueessaan (Puola) kakkosvahti. On vaikea nähdä, että puolalaistorjuja pystyisi horjuttamaan ter Stegenin ykkösvahdin asemaa.