Darío Poveda siirtyi Atléticosta Getafeen lainalle elokuussa 2020.

Hyökkääjä oli kärsinyt puolta vuotta aiemmin vakavan polvivamman ja siirtyi Getafeen ollessaan kuntoutusprosessissa.

Poveda jäi José Bordalásin alaisuudessa olemattomalle vastuulle ja kertoi Hora Azulonan haastattelussa ajastaan valmentajan kanssa.

– Totta puhuen kokemukseni Bordalásin kanssa ei ollut lainkaan hyvä. Siirryin Getafeen, koska puheenjohtaja ja urheilutoimenjohtaja halusivat minut seuraan. Bordalás ei todellakaan halunnut minua sinne. Hän oli täysin sitä siirtoa vastaan ja teki paljon asioita, jotta se ei toteutuisi. Saavuin Getafeen pahan loukkaantumisen kanssa, enkä ollut luonnollisesti hyvässä iskussa, koska olin ollut pitkään sivussa. Bordalás ei kohdellut minua hyvin ja tunsin itseni ulkopuoliseksi. Halusin jättää Getafen jo tammikuun siirtoikkunassa.

Bordalás jätti Getafen kesällä ja siirtyi Valencian peräsimeen. Poveda ei usko joukkueen menestyvän Bordalásin alaisuudessa.

– En tiedä, miten kauan Valencia pystyy pitämään itsensä kasassa. Voin sanoa, etteivät he nouse sarjataulukossa europaikoille. Loppujen lopuksi olen kuitenkin viettänyt aikaa sen valmennusryhmän kanssa pukukopissa ja en tiedä, miten pitkään siellä on hyvä fiilis, Poveda summasi.

Poveda siirtyi tammikuun siirtoikkunassa Getafesta lainalle Huescaan.