Uutisoimme aiemmin, että Manchester Cityn manageri Pep Guardiola oli illastanut pelaaja-agentti Edmundo Kabchin kanssa.

Sportin mukaan tilanne on mielenkiintoinen, koska Kabchin asiakas Ronald Araújo hylkäsi vastikään Barcelonan tekemän jatkosopimustarjouksen.

Uruguaylaistoppari on jonkinlaisessa palkkakuopassa Blaugranassa ja kuuluisi ehdottomasti otteillaan sekä potentiaalillaan aivan toisenlaiselle tasolle.

Mediatietojen mukaan Valioliigassa on kiinnostusta Araújoa kohtaan ja Kabchin sekä Guardiolan tapaaminen ainoastaan lisäsi vettä myllyyn.

Araújo on toistuvasti kertonut arvostavansa mahdollisuutta, jonka on Barcelonassa saanut ja ilmaissut halunsa jatkaa. Seuran taloustilanne ei ole kuitenkaan ihanteellinen ja keskuspuolustaja taustajoukkoineen tietää arvonsa.

Marcan mukaan Manchester City ei suinkaan ole kuitenkaan se organisaatio, josta katalonialaisten tulisi olla huolissaan. Lehden mukaan paikallisvastustaja Manchester United on tekemässä kesällä valtavaa tarjousta Araújon palveluksista.

Tämän nykyinen sopimus loppuu kesällä 2023, joten United joutuisi maksamaan siirtokorvauksen. Barcelona on toistuvasti kertonut, että Araújon jatkosopimus on prioriteettilistan kärjessä. Manchesterin suunnalla valmistellaan ilmeisesti silti sellaista palkkatasoa, josta on kenties vaikea kieltäytyä.